blogmas(15-16)#7 | Gingerbread recipe

Інгредієнти:
– 75 г темно-коричневого цукру
– 125 г вершкового масла (м’якого)
– 1 яйце
– 100 г  меду
– 375 г борошна
– 1 ч.л. харчової соди
– 1/2 ч.л. розпушувача
– 1 ч.л. меленої кориці
– 2 ч.л. меленого імбиря

Взбити міксером масло та цукор, додати яйце, потім –  мед. Просіяти в суміш борошно, додати соду, розпушувач, корицю та імбир. Замісити до однорідності. Випікати при 180° протягом 10-15 хв.

10yZubNKjVM

Ingredients:
– 75 g of dark brown sugar
– 125 g of butter (soft)
– 1 egg
– 100 g of honey
– 375 g of flour
– 1 tsp of baking soda
– 1/2 tsp of baking powder
– 1 tsp of ground cinnamon
– 2 tsp of ground ginger

You need to blend butter and sugar, add egg, later – honey. Then add flour, soda, baking powder, cinnamon and ginger. Knead it all. Bake for 10-15 min at 180 °.

5

2

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s