Berry Crumble

Незважаючи на те, що погода зараз далеко не така, на яку чекають в середині квітня, я вірю, що у багатьох з нас на душі вже давно весна) А навесні завжди хочеться з’їсти щось легеньке, свіженьке, корисне. Тому й рецептик сьогодні у мене в такому настрої 🌸

Although the weather isn’t suchlike it is expected in the middle of April, I firmly believe that many of us have already had spring in the souls. And there is usually a wish to eat something light, fresh and healthy in the spring. So I have such kind of recipe for you today 🌸

Ягідний крамбл (пиріг-запіканка з крихтами з пісочного тіста або мюслі):

Ягоди
Вівсяні пластівці
Цукор
Вершкове масло
Мед
Кориця
Трішки борошна

Berry Crumble:

Berries
Oat flakes
Sugar
Butter
Honey
Cinnamon
Little flour

Усе дуже простою. Змішати окремо ягоди, цукор та декілька ложок борошна. Я не писала ніяких пропорцій, бо усе робиться на смак. У іншій посудині змішати вівсяні пластівці, мед та розтоплене масло (замість масла можна взяти оливкову олію. Як на мене, це навіть смачніше).

Everything is easy. Mix the berries, sugar and some spoons of flour. I didn’t mention any quantities of the ingredients because it depends. In the other bowl mix the oat flakes, honey and melted butter (instead of the butter it’s fine to take the olive oil, even better, as for me).

Тепер просто викладаємо у форму для випікання частину з ягодами, а наверх – з вівсянкою. Запікати при 180° приблизно півгодини (до моменту, коли пластівці набудуть золотистого відтінку). Корицю, до речі, про яку я не згадала раніше, можна додати або на початку в ягоди, або в пластівці, або просто посипати її зверху вже перед запіканням.

Then put everything on a cake tin (firstly the berries, then oatmeal). Bake it all at 180° approximately by a half of an hour (till the moment the flakes come golden). By the way, the cinnamon, which I didn’t notice above, may be added in the berries as well as in the flakes or just be strewn before the cooking.

Такий десертик ідеальний на випадок, коли треба швиденько приготувати щось до чаю, або просто хочеться зробити свій сніданок трішки оригінальнішим. Можна використовувати будь-які ягоди, а також фрукти. Ось, до речі, @dianatokarchuk так експериментувала 😍👇

Such a dish is perfect in case of need to cook some dessert quickly. Or just when you want to make your breakfast a little bit more interesting. It’s possible to use any kind of berries or fruit. By the way, @dianatokarchuk did it 😍👇

Вперше подібний рецепт я побачила в цьому відео і його взяла за основу до вище описаного.
Дякую за перегляд, усім теплої весни ☀

The first time I’ve seen such a recipe was in  this video. Mine is based on it.
Thanks for review, wish you all the warm spring ☀

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s